Maybelline Super Stay Activewear Foundation SUPER STAY

Maybelline Super Stay Activewear Foundation SUPER STAY
 
Maybelline Super Stay Activewear Foundation SUPER STAY
 
Køb nu

Få et blødt, mat look med Maybelline New Yorks Superstay 24H Hybrid Powder Foundation. Denne hybride superhelt til medium eller høj dækning leverer op til 24 timers hold. Dens formel er drevet af en super modstandsdygtig hybridteknologi, der forener det bedste fra begge verdener: ydeevne som en flydende foundation, men så behagelig som et pudder. Superlet og superbehagelig. Langtidshold, der modstår sved, vand, og som ikke smitter af. Flager og kager ikke. Påfør, og du er klar til at erobre verden!

Superstay 24H Hybrid Powder Foundation har ydeevne som en flydende foundation, men er så behagelig som et pudder. Dette lette pudder med medium til høj dækkeevne giver dig et blidt, mat look med op til 24 timers hold. Modstår sved, vand og smitter ikke af. Brug den medfølgende makeupsvamp for at opnå en bedre dækning eller en børste for en mere naturlig finish.

Påfør på huden og blend. Brug den medfølgende makeupsvamp for at opnå en bedre dækning eller en børste for en mere naturlig finish.

TALC DIMETHICONE ZINC STEARATE SILICA ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER CAPRYLYL GLYCOL ETHYLHEXYLGLYCERIN TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE POTASSIUM SORBATE SILICA [NANO] / SILICA ISOCETETH-10 BARIUM SULFATE TOCOPHEROL [+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES CI 19140 / YELLOW 5 LAKE MICA CI 77742 / MANGANESE VIOLET CI 15850 / RED 7 LAKE]

Superpudder til undsætning. Modstår sved + vand og giver en blød, mat medium til høj dækkeevne, der holder i op til 24 timer*. *Egenvurdering, 103 personer.
Udskriften for denne video er ikke tilgængelig. Hvis du har brug for flere oplysninger om dette indhold, kan du kontakte os via [email protected]

OP TIL 24-TIMERS* DÆKKEEVNE

Superstay 24H Hybrid Powder Foundation giver dig medium til høj dækkeevne samtidig med at være fjerlet og hurtig at lægge. Modstår sved og vand og smitter ikke af.