SÅDAN FÅR DU GLASHUD-LOOKET

ALL

Trenden i 90'erne var mat, 00'erne var cremet og i 2010'erne var alt muligt. Men hvad med 2020'erne? Der handler det om glashud-looket!

product_laydown_glass_skin_make_up_setting_spray_5_dmi_image_na_no-cta

HVAD ER GLASHUD?

Glashud er en trend som handler om ekseptionel jævn, strålende dugfrisk hud som ser totalt fejlfri og perfekt ud - som glas. Den fremstår så fyldig, fugtet, blød og smidig at den bogstavelig talt gløder. Navnet og skønhedstrenden begyndte, som så mange andre, med K-Beauty og blev internationalt kendt da influencere og kendisser præsenterede deres glashud-look på de de sociale medier.
MNY20_Glass-Skin-Spray_E-Comm_Before-After-Giza_1x1

HVORDAN FÅR DU GLASHUD-LOOKET VED HJÆLP AF MAKEUP?

Oprindeligt var den glaslignende hud resultatet af en intens hudplejerutine i flere trin for at skabe et ekstremt jævnt og glat resultat uden synlige porer. Selvom tanken om at en grundig og effektiv hudplejerutine er bedst har vi ikke altid tid til at investere i en.

Det er her vores Glass Skin Spray kommer ind i billedet. Denne strålende mist hjælper dig med at få glat, fugtet hud der ser smuk og glansfuld ud på få sekunder. Den fikserer makeuppen som en setting spray, så dit look holder hele dagen og samtidig giver den et smukt dugfriskt skær. Brug Glass Spray på hele ansigtet som sidste trin efter du har lagt makeup eller alene for at tilføre dit look et glasagtigt glød.
MNY20_Glass-Skin-Spray_E-Comm_ClaimsBenefits-Checklist_1x1

ANSIGTSMAKEUP

Landing11
KØB NU
ANSIGTSMAKEUP
KØB NU

ØJENMAKEUP

Landing10
KØB NU
ØJENMAKEUP
KØB NU

LÆBEMAKEUP

Landing12
KØB NU
LÆBEMAKEUP
KØB NU

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
KØB NU
Øyenbryn
KØB NU
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.