1, 2, 3 og du er GOOD TO GLOW!

Prøv Instant Perfector 4-in-1 Glow for en flot glød. Tilføj Instant Eraser for highlight og slut det hele af med din favorit Lifer Gloss for fugtede og blanke læber
Instant Perfector 4in1 Glow fra Maybelline New York giver fordelene fra 4 produkter samlet i ét eneste trin. Den veganske formel* fungerer som en base, dækker, giver et jævnt look og giver glød - på samme tid! Let dækning og øjeblikkeligt strålende hud. Den smarte svampeapplikator i Instant Perfector 4in1 Glow fra Maybelline New York gør det nemt at påføre produktet.
*Uden ingredienser af animalsk oprindelse. 

  
Instant Anti-Age Eraser Concealer fra Maybelline New York er en concealer som du kan anvende til at dække, til contouring og til at fremhæve. Denne multianvendelige concealer giver en strålende, naturlig finish og har en formel som føles let på huden samt fugter i op til 12 timer*. Den indbyggede svampeapplikator gør produktet nemt og behageligt at påføre. Findes i forskellige nunacer. Velegnet til sensitiv hud og tilstopper ikke porerne. Vegansk formel**.
*Egenvurdering, n=100
**Uden ingredienser af animalsk oprindelse

  
Liftergloss fra Maybelline New York giver dine læber et fyldigere look. Formlen er beriget med hyaluronsyre for fugtede læber hele dagen som ikke føles klistrede. Findes i mange fine nuancer for et perfekt, komplet look.


Grib dit kit og bliv klar til GLOWTIME!

Prøv den nemme 3 step GLOW rutine og du er GOOD TO GLOW på ingen tid

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.