1. girl 1 (2)

  VÆLG DIN EYELINER: FLYDENDE EYELINER MED PENSELSPIDS

  Flydende eyeliner med penselspids ligner lidt en almindelig pensel til maling fordi de har fleksible børstehår.  Det tager lidt tid at vænne sig til fleksibiliteten, men det giver dig den præcision og nøjagtighed der er behov for når du skal skabe alt fra knivskarpe linjer til dristige og grafiske udtryk.

 2. macro 1

  VÆLG DIN EYELINER: FLYDENDE EYELINER MED FILTSPIDS

  Eyelinere med filtspids er stivere end en penselspids og passer derfor bedre når du skal tegne tykkere streger for mere dristige looks.

 3. macro 2

  KOM I GANG

  Hvis du planlægger at bruge øjenskygge, skal du sørge for at du lægger den før du påførerer flydende eyeliner. Det vil hjælpe dig til at holde eyelineren på plads og modvirke at øjenskyggen dækker eyelinerstregen.

 4. macro 3

  TEGN PRIKKER PÅ MIDTEN AF ØJENLÅGET

  Denne teknik gør det nemt at forbinde prikkerne til en linje og er meget nemmere end at tegne en lang perfekt linje. Start med at anvende en flydende eyeliner til at tegne en prik på midten af øjenlåget helt tæt på vippekanten. Størrelsen på prikken skal være lige så tyk som du ønsker eyelinerstregen.

 5. macro 4

  TEGN PRIKKER I ØJENKROGENE

  Tegn en lille prik i inderste øjenkrog hvor du ønsker at eyelinerstregen skal starte og i yderste øjenkrog hvor du ønsker eyelinerstregen skal stoppe. Sæt en lille prik der hvor du ønsker eyelinerens vinge skal slutte i en vinkel opad og væk fra din nedre vippekant.

 6. macro 5

  FORBIND PRIKKERNE

  Nu er du klar til at forbinde prikkerne med hinanden. Tegn en linje mellem, og fyld ud hvor nødvendigt. Anvend en vatpind med lidt makeupfjerner på for at rette eventuelle fejl og hjælpe dig til at lave en skarp linje. Være ikke bange for at lave fejl - næsten alle professionelle makeupartister bruger dette trick for at skabe helt lige linjer.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.