HVAD ER SETTINGPUDDER?

ALL

Settingpudder (eller fikseringspudder) har samme funktion som når du bruger hårspray: du bruger det som en sidste finish og fikserer dit færdige look! Settingpudderet er et "usynligt" trin i din makeup-rutine som bogstavelig talt fikserer ansigtsmakeuppen på huden, så den holder som den skal. At "fiksere" makeuppen betyder altså at den forbliver fejlfri så længe som muligt.

product_laydown_lasting_fix_loose_setting_powder_2_dmi_image_na_no-cta

HVORDAN FUNGERER SETTINGPUDDER?

En tommelfingerregel inden for makeup er at når du bruger et lag vådt og et lag tørt produkt, så 'smelter' de sammen og produktet holder længere. Traditionel flydende foundation og concealer er 'våde' produkter, hvorimod settingpudder er 'tørt'. Det er også meget fint så du kan lægge et lag over våde produkter uden at være bange for at det ser kagelignende eller oversminket ud.

HVOR PÅFØRER JEG SETTINGPUDDER?

Anvend settingpudder overalt hvor du ønsker at din makeup skal sidde længe og se fejlfri ud. Tidligere var det almindeligt at bruge pudderet over hele ansigtet, men nu hvor trenden er en mere frisk og dewy hud, bruges puddereret på mere strategiske steder. Lidt  på næsen eller hagen, eller hvor som helst din hud har tendens til at blive blank eller fedtet og hvor du har brug for at makeuppen dækker længere.
Lasting-fix-powder-step-by-step-static-R3

HVORDAN PÅFØRER JEG SETTINGPUDDER?

Settingpudder er et af de få skønhedsprodukter som ikke kan påføres med fingrene. Du har helt klart brug for en makeupbørste for at give den bedst mulige dækning. Brug en stor, fyldig og blød børste til at påføre produktet over et så stort område som muligt ved hver hvert strøg. Stryg med børsten over alle områder af ansigtet (under øjnene, ved næseborene, langs kæbekanten etc.)

HVILKEN SETTINGPUDDER ER BEDST?

Vores Lasting Fix Loose Setting Powder er et gennemskinneligt pudder som du lægger over og under flydende makeup (som foundation eller concealer) for at holde det på plads og for at minimere blank og fedtet hud. Bare rolig - pudderet vil ikke tilføre eller fjerne frave fra hud eller makeup - det er bogstaveligt talt usynligt. Vores Fit Me Matte + Poreless Powder kan også bruges til at fiksere makeup, men det har en antydning af farve og dækker også lidt.

ANSIGTSMAKEUP

Landing11
KØB NU
ANSIGTSMAKEUP
KØB NU

ØJENMAKEUP

Landing10
KØB NU
ØJENMAKEUP
KØB NU

LÆBEMAKEUP

Landing12
KØB NU
LÆBEMAKEUP
KØB NU

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
KØB NU
Øyenbryn
KØB NU
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.