SETTING SPRAY

ALL

Er du ikke bekendt med setting spray? Så bør du blive det! Især hvis du godt kan lide at bruge makeup (og det mistænker vi, eftersom du læser dette). Setting spray er makeupverdenens "hårspray", en usynlig mist som fikserer dit makeuplook.

product_laydown_lasting_fix_make_up_setting_spray_1_dmi_image_na_no-cta 1

VIRKER SETTING SPRAY EGENTLIG?

Ja, det virker virkelig. Makeupartisterne elsker det - og vores Lasting Fix Setting Spray er en af favoritterne. Efter at have brugt en masse tid på at skabe et look du er tilfreds med, er det vigtigt at fuldbyrde værket med en spray som sørger for at eyeliner, øjenskygge, læbestift og foundation sidder hvor det skal — og ser fint ud — hele dagen eller aftenen. Den er særlig nyttig da den hjælper med at holde din makeup på plads når det er varmt eller regner.
Lasting-fix-spray-step-by-step-static-R3 1

HVORDAN BRUGES SETTING SPRAY?

Det er superenkelt: Når du er færdig med at lægge makeup, inklusive pudder og mascara, hold flasken 30 cm. fra ansigtet, luk øjnene og spray let over hele ansigtet. Hvis du ikke ved om du skal vælge setting spray eller setting-pudder er det ok. Du behøver ikke bruge begge dele. Men hvis du gerne vil bruge dem sammen, så go for it! Spray misten over pudderet for et fløjlsblødt og mat look.

ØJENMAKEUP

Landing10
KØB NU
ØJENMAKEUP
KØB NU

ANSIGTSMAKEUP

Landing11
KØB NU
ANSIGTSMAKEUP
KØB NU

LÆBEMAKEUP

Landing12
KØB NU
LÆBEMAKEUP
KØB NU

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
KØB NU
Øyenbryn
KØB NU
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.