LIP GLOSS FUN FACTS

ALL

Det siges at læbestiften først blev opfundet for tusindvis af år siden af frygtløse "glamazoner" som ville have lidt farve på læberne samtidig med at de sloges og skabte civilisationer. Men vidste du at lipgloss, som vi kender den i dag, ikke blev opfundet før 1930? Det er rigtigt, indtil Max Factor, en af makeuphistoriens store genier, fandt ud af at at en sexet blank glans på læberne fremhævede en kvindes læbeform, uanset facon og størrelse, klarede kvinder sig uden.

I dag er lipgloss en af de bedst sælgende kategorier inden for makeup over hele verden og har affødt en million nye varianter af produktet. Farvet, plumping for fyldigere læber, holdbar, smag, glitter... og listen fortsætter. Generelt kan man sige at jo tykkere og mere glansfuld lipglossen er, jo mere 'klæbrig' bliver den. Blødere og mere balm-lignende formler giver en mere naturlig glans, men de forsvinder også hurtigere fra læberne. Farvede lipglosser giver en antydning af farve, men ikke så meget som en læbestift.

De seneste formler er ofte beriget med hudplejelignende egenskaber for at fugte og pleje læberne. Vores NYE Lifter Gloss indeholder hyaluronsyre som er med til at gøre læberne synligt glattere og fremhæve læbekonturerne for at læberne skal se større og fyldigere ud.

OM LIPGLOSS

Folk ELSKER alt der skinner og lipgloss tilfører det der lille ekstra: tekstur og glans. Med læbestift kan det gå galt på mange måder - nuancer som ikke er forskønnende, tør konsistens, læbestift som smitter af eller forsvinder - lipgloss derimod, er enkel at bruge og det går sjældent galt.

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM LIPGLOSS OG FLYDENDE LÆBESTIFT?

Nogle bliver forvirrede over forskellen på disse to produkter, så lad os gøre det klart: Lipgloss er forskellig fra en flydende læbestift selvom emballagen ofte ser ens ud. Flydende læbestift er pigmenter i en cremeformel som påføres læberne med en applikator, hvorimod lipgloss er en ekstra skinnende blank topcoat i en transparent eller farvet nuance som du kan bruge alene eller ovenpå en læbestift.

HVORNÅR SKAL JEG VÆLGE LIPGLOSS?

Dette er et produkt som kan anvendes 24/7. Påfør det når du føler for det. Du kan også anvende lipgloss ovenpå din favoritlæbestift, lip laquer eller læbeblyant for at tilføre ekstra glans og fugt.

ØJENMAKEUP

Landing10
KØB NU
ØJENMAKEUP
KØB NU

ANSIGTSMAKEUP

Landing11
KØB NU
ANSIGTSMAKEUP
KØB NU

LÆBEMAKEUP

Landing12
KØB NU
LÆBEMAKEUP
KØB NU

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
KØB NU
Øyenbryn
KØB NU
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.