ALL

IDA SOPHIA

Jeg har valgt at sige ja til at være ambassadør for Maybeline brave together fordi jeg selv ved hvor sindssygt vigtigt det er at tale højt om hvad der foregår inden i en. Til hverdag lever jeg selv med angst og jeg har også haft en svær depression. Netop fordi der på mange måder ikke findes et fælles sprog og forståelse for hvad det vil sige at have det dårlig eller at have en psykisk diagnose men derimod en kæmpe mur af stigma så kan det være svært at aflæse kroppens signaler når den ikke trives Og føles næsten umuligt at inddrage andre i det. Det sværeste for mig da jeg havde min depression var at anerkende jeg var syg fordi jeg var bange for at miste mig selv men hvad jeg ikke havde forstået og først forstod da jeg fik hjælp var at jeg allerede havde mistet mig selv og kun kunne komme tilbage hvis jeg anerkendte at jeg ikke kunne gøre det alene.
DK_influencer_3 (1)
Mine veninde prøvede at trænge igennem til mig flere gange men jeg blev vred og skubbede dem væk. Først da jeg pludselig ikke kunne stå op om morgenen og passe mit arbejde lod jeg dem hjælpe mig videre og jeg startede til psykolog og var sygemeldt i en længere periode.

Hvis ikke det havde været for mine veninde og min forstående omgangskreds der var så åbne og gode til at tale med mig om hvordan jeg havde det og til at rumme alle de følelser jeg gik igennem, så ved jeg ikk hvem jeg havde været i dag men i hvert fald ikke mig selv.
DK_influencer_1 (1)
Det er så vigtigt ikke at skamme sig over ikke at være ok. Jeg ønsker vi normaliserer at svare ærligt når nogen spørger hvordan vi har det og tænker tit på de smukke øjeblikke jeg har oplevet ved at være den første til at italesætte en ensom følelse som derefter er blevet bekræftet fra mennesker omkring mig og har omvendt situationen til et fællesskab. Verdens bedste følelse.

Jeg ønsker virkelig at normalisere at vi bliver bedre til at forstå os selv og lytte og respektere vores egne behov og grænser. Det gør vi blandt andet ved at italesætte dem og dele dem med omverdenen og vi har brug for hinanden til at lære fordi vi aldrig lærer at tale sproget hvis vi ikke har nogen at tale det med❤️
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.