KONTAKT & FAQ

Hej. Jeg er Maybellines skønhedsrådgiver, og jeg er her for at  svare på alle de spørgsmål du måtte have om vores produkter og services. Vælg venligst spørgsmål fra listen neden for eller indsend dit eget spørgsmål.
Maybellines produkter kan købes hos massemarkedsforhandlere, på apoteker og supermarkeder over hele landet. Vi sælger ikke vores produkter direkte.
For at finde et specifikt produkt, gå da venligst tilbage til vores website og klik på det produkt, du er interesseret i. Find den nuance du vil købe og vælge den.
Du vil da kunne vælge at KØBE fra en af vores onlineforhandlere. Leder du efter en speciel nuance? Visse nuancer findes i begrænset oplag og sælges kun i butikker i en kort periode. Begrænsede oplag sælges på særskilte displays og er ikke tilgængelige i standardudvalget af produkter. Når disse nuancer er solgt er det desværre ikke længere muligt at købe dem.

Vi beklager, men vi kan desværre ikke tilbyde kuponer eller vareprøver lige nu.

Vi tilbyder kuponer og kampagner i lokale aviser, søndagstillegget, magasiner og butikker. Du kan også finde specielle tilbud og kuponer på vores hjemmeside under afsnittet "Nyheder" ved at klikke her.  


For at finde de rette Maybelline-produkter og nuancer til dig , besøg venligst Maybelline Beauty Studio ved at klikke her.

Vi beklager at dit Maybelline New York-produkt er udgået. Det er desværre ikke muligt at købe et udgået produkt. Vi håber du du finder et andet Maybelline New York-produkt som du bliver lige så glad for.

Alle ingredienserne vi bruger i et produkt fremgår af emballagen eller etiketten på produktet. For produkter som er for små til at være forsynet med en etiket findes en separat liste over ingredienser på displayet i forretningen.

Jeg har et par ting som måske kan hjælpe dig. Klik på et af emnerne nedenfor. Når du har klikket på dit valg gå da tilbage til denne side for at se svaret.
Tak for din interesse i Maybelline, et varemærke fra L'Oréal USA, Inc.

L'Oréal tester ingen af sine produkter eller ingredienser på dyr nogen steder i verden. L'Oréal delegerer heller ikke denne opgave til andre. En undtagelse vil kun være mulig hvis tilsynsmyndighederne kræver det af sikkerheds- eller lovgivningsmæssige formål.

For komplet information om dette emne, klik her.

Du kan ringe til os på:
DK: +45 802 00 607

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.