1. texture

  VÆLG DIN CONCEALER-NUANCE

  Start med at finde ud af hvad du skal bruge concealeren til. Til mørke rander under øjnene, skal du vælge en nuance som er lysere end din hudtone for at lysne området.
  Til urenheder og rødme, skal du bruge en nuance som matcher din hudtone og som kan tones usynligt ud.

 2. girl 1

  KOM I GANG

  Start med at opføre foundation før concealer når du lægger din makeup. På denne måde, har du behov for at anvende mindre concealer, hvilket giver et mere naturligt resultat og sikrer at produktet ikke lægger sig i de fine linjer.

 3. girl 2

  PÅFØRING

  Påfør lidt concealer i en omvendt trekant under øjet med spidsen mod kinden. Pas på ikke at komme for meget produkt på, da det kan lægge sig i de fine linjer. Ton ud ved at duppe let med ringefingeren, en concealerbørste eller en fugtet makeupsvamp.

 4. girl 3

  FIKSERING

  Fikser concealeren ved meget let at påføre transparent pudder hen over produktet (for meget makeup kan føre til at produktet sætter sig i de fine linjer).

 5. macro

  RØDME

  For at skjule rødme, skal du påføre små prikker med concealer direkte på det berørte områder (dette er ofte nødvendigt på siden af næsen). Ton concealeren ud ved at duppe let med ringefingeren, en concealerbørste eller en fugtet makeupsvamp.

 6. boy

  KORRIGERING AF URENHEDER

  For at skjule urenheder, skal du starte med at påføre en meget lille mængde concealer for at dække urenheden og eventuel rødme omkring den. Prøv at påføre så lidt produkt som muligt, da du ellers kan risikere at urenheden fremhæves i stedet for at blive skjult. Ton forsigtigt ud ved at duppe let på concealeren med fingrene eller en lille makeupbørste.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.