Concealer 101-tutorial

Concealer er et af de mest alsidige makeupprodukter, fordi den kan minimere mørke rande under øjnene, skjule urenheder, lysne ansigtet og konturere. Denne tutorial er alt, du behøver, for at mestre grundlæggende concealer-teknikker.
 1. VÆLG DIN CONCEALERS NUANCE

  Start med at vælge din concealers nuance. Til mørke rande under øjnene, skal du vælge en nuance, som er lysere end din hudtone for at lysne området. Til urenheder og rødme, skal du bruge en nuance, som matcher din hudtone.

  Maybelline Fit Me Concealer
 2. KOM I GANG

  Start din makeuprutine med at påføre foundation før concealer. På denne måde, kan du anvende mindre concealer, hvilket giver et mere naturligt resultat og sikrer, at produktet ikke lægger sig i de fine linjer.

  Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation
 3. PÅFØRING

  Påfør concealer i streger for at danne en omvendt trekant under øjet, hvor spidsen peger mod din kind. Pas på ikke at komme for meget produkt på, da det kan lægge sig i de fine linjer. Ton ud ved at duppe let med ringfingeren, en concealerbørste eller en fugtet makeupsvamp.

  Maybelline New York, Instant Anti Age Eraser Concealer
 4. FIKSERING

  Fiksér concealeren ved meget let at påføre transparent pudder hen over produktet (for meget makeup kan føre til at produktet sætter sig i de fine linjer).

 5. RØDME

  For at skjule rødme, skal du påføre små prikker med concealer direkte på det berørte områder (ofte på siden af næsen). Ton concealeren ud ved at duppe let med ringfingeren, en concealerbørste eller en fugtet makeupsvamp.

 6. KORRIGERING AF URENHEDER

  For at skjule urenheder, skal du starte med at påføre en meget lille mængde concealer for at dække urenheden og eventuel rødme omkring den. Prøv at påføre så lidt som muligt, da du ellers kan risikere, at urenheden fremhæves i stedet for at blive skjult. Ton forsigtigt ud ved at duppe let på concealeren med din finger eller en lille makeupbørste.

  Maybelline New York, Instant Anti Age Eraser Concealer