ØJENSKYGGEPALETTER

ALL

De seneste år er øjenskyggepaletter blevet mere og mere populære. Fra kun at have været enkle etuier med øjeskygge har øjenskyggerne udviklet sig til at blive samleobjekter som enhver makeupjunkie med respekt for sig selv elsker og bare må have. En ny palette kan let dele vandene, og være genstand for rivaliserende synspunkter blandt makeupelskere. Nudes vs. pangfarver! Mat vs. glitter! Klassisk vs. trends! Hvilken er bedst?!?!

HVORFOR ØJENSKYGGEPALETTER?

En øjenskyggepalet tilbyder et bredt udvalg af farver, sædvanligvis inden for samme farvegruppe eller komplementærfarver. I den ene ende af skalaen vil der være lysere nuancer (for at fremhæve og lysne), så nogle midt i mellem (bruges som base på øjenlåget) og derefter nogle mørkere nuancer (for at definere og give dybde). Nogle gange indeholder paletten et miks af nuancer med forskellig finish, som mat og glimmer, andre gange med en ekstra kraftig nuance for at give et ekstra pift. Hver palet er forskellig, så stol på din mavefornemmelse når du vælger. Tag den som du tror du kommer til at bruge mest.

Der findes som nævnt forskellige typer paletter, men generelt er de mest almindelige: 1) nude/neutrale med flatterende nuancer i beige, brun og karamel 2) populære trendfarver og 3) smokey paletter, beregnet til dig der ønsker at skabe et smoky eye look.
beauty_nudes_of_ny_5_dmi_image_na_no-cta

HVILKEN TYPE ØJENSKYGGEPALET ER BEDST FOR NYBEGYNDERE?

Til dig som lige er begyndt at sammensætte din egen makeupgarderobe er en nude øjenskyggepalet yderst vigtig. Et udvalg af praktiske nuancer som passer til det meste er deres vægt værd i guld. Du kan begynde i det små med for eksempel en City Mini-øjenskyggepalet som indeholder 5 allroundnuancer, eller satse større med vores ikoniske Nudes of New York-øjenskyggepalet som indeholder 16 forskellige nuancer. Begge har perfekt udvalgte nuancer som passer til det meste og til de fleste.
MNY_Nudes-of-NY_Large-Feature_texture_1x1

HVORDAN BRUGES EN ØJENSKYGGEPALET?

Når du eksperimenterer med forskellige øjenskygger i forskellige farver er det bedst at bruge forskellige børster, så farverne holder sig som de skal. Anvend for eksempel ikke en makeupbørste på en mørk farve først og derefter på en lys. Gør børsten ren mellem hver nuance med en ren klud e.l. Pust løs pudder i paletten væk og hold den ren med en vatpind eller vatrondel.

ØJENMAKEUP

Landing10
KØB NU
ØJENMAKEUP
KØB NU

ANSIGTSMAKEUP

Landing11
KØB NU
ANSIGTSMAKEUP
KØB NU

LÆBEMAKEUP

Landing12
KØB NU
LÆBEMAKEUP
KØB NU

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
KØB NU
Øyenbryn
KØB NU
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.