SÅDAN STYLER DU DINE ØJENBRYN

ALL

Eksperterne siger at brynene har to vigtige funktioner: at forhindre sved i at løbe ned i øjnene og at udtrykke følelser. Men vi kan føje endnu en ting til - de kan få os til at se fantastiske ud! Det er helt utroligt hvor stor betydning øjenbrynene har. For få, tynde, viltre, buskede øjenbryn kan give en følelse af at ansigtets symmetri ikke helt stemmer.

Så for at hjælpe dig med at få de velformede bryn du ønsker, kommer her vores bedste tips - 8 for at være helt nøjagtig - til at style øjenbrynene - og vi taler ikke om at plukke eller trimme. Vi taler øjenbrynsmakeup!

emily_beauty_mny_maky_browextensions_launch_1440x1440

SÅDAN STYLER DU ØJENBRYN TIP #1: START ENKELT

Hvis du er nybegynder er det nemmest at holde sig til brynprodukter som er lette at bruge. En farvet bryngel eller mascara som er let at børste på og som farver og tæmmer brynene med blot et par strøg.
Tip 1

SÅDAN STYLER DU ØJENBRYN TIP #2: START IKKE FRA BRYNETS INDRE HJØRNE

Mækeligt, ikke? Det virker som det mest logiske sted at begynde stylingen af dine bryn, men det bliver alt for nemt at påføre for meget produkt inderst. Begyndt i stedet på midten eller yderst på brynet for at undgå at påføre for meget.

SÅDAN STYLER DU ØJENBRYN TIP #3: LETTE STRØG

Uanset hvilken metode du vælger så husk at bruge små, lette og hårlignende strøg. Du har måske set makeupartister som tegner helt perfekte øjenbryn op i et enkelt strøg - men de er proffer. For os andre er det bedst med små, skrå strøg.

Tip 3

SÅDAN STYLER DU ØJENBRYN TIP #4: UDFYLD TYNDE PLETTER

I dag findes der så mange muligheder for at få bryn som ser natulige ud. Et eller to strøg med vores nye Brow Extensions Fiber Pomade-blyant giver øjeblikkeligt fyldige bryn som ser naturlige ud takket være de hårlignende fibre som klæber sig fast på brynhårene og giver en tykkere og fyldigere effekt.
Tip 4

SÅDAN STYLER DU ØJENBRYN TIP #5: UDTON HÅRDE LINJER

Et perfekt formet bryn ser fantastisk ud på tryk, men i det virkelige liv kan det blive lidt meget. Udton alle tydelige lilnjer fra brynblyanten og brug gerne en spoolie-børste for at gøre kanterne mindre tydelige.
Tip 5

SÅDAN STYLER DU ØJENBRYN TIP #6: PAS PÅ HALEN

Halen (den yderste og smalleste del af brynet) bliver let overset til fordel for midten og det inderste af brynet. Det kan give et asymmetrisk indtryk hvilket ikke er så pænt.

SÅDAN STYLER DU ØJENBRYN TIP #7: START LET

Og fyld på med flere produker lige så stille. Når du er nået halvvejs så tag et skridt tilbage og se dig selv i spejlet for at tjekke resultatet. Hvordan ser det ud? Har du glemt et område? Ser det tungere ud på venstre side? Check forskellige punkter på brynene for at finde den rette balance.
Tip 7

SÅDAN STYLER DU ØJENBRYN TIP #8: FREMHÆV DIN EGEN FORM, SKAB IKKE NOGET NYT

Følg dine egne bryns naturlige form snarere end at forsøge at skabe en andens bryn.
MBL_VTO_Find_My_Shade_Driver_1080x1080_v1__phonelower (1)
Er du blevet inspireret af vores tips, men har brug for hjælp til at finde din perfekte brynform eller det rigtige brynprodukt? Prøv vores virtuelle Brow Play Studio Tool for at få skræddersyede anbefalinger!

HOTTEST PRODUCTS

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.