SKØNHEDSTRICKS:

Undgå makeup der lægger sig i plamager

Ikke så sødt, som det lyder. Makeup, der kager, kan være afgørende for looket. Selv nogle af de bedste makeupartister spørger sig selv, hvorfor kager min makeup? Kort sagt handler det ikke om, hvor mange produkter du bruger, men hvordan du bruger dem. Læs videre for at få vores top 5 tips, og sig én gang for alle farvel til makeup, der kager!
 1. 1. UNDGÅ ØJNENE

  Når det drejer sig om at opnå et fejlfrit look, bør du huske denne gyldne regel: Påfør udelukkende foundation på kinderne, ansigtets ydre områder og T-zone, hvorved du passer på med ikke at påføre foundation på huden under øjnene. De fleste af os har tendens til at påføre concealer under øjnene, så ved først at påføre et lag foundation, tilføjer du ganske enkelt et ekstra, unødvendigt lag, der kan forårsage tyk makeup, der kager.

 2. 2. "COOKING"-TEKNIKKEN

  Denne smarte teknik, som passende kaldes “cooking”, indebærer at påføre (en smule) concealer under øjet og lade det sidde i nogle minutter. Det giver den mere tid til at smelte ind i huden, øger dens effektivitet og dækkeevne og forhindrer den i øjeblikkeligt at forsvinde ind i dit makeupredskab, når du starter med at blende.

 3. 3. VARM PRODUKTET OP I HÅNDEN

  Hvorfor ser min makeup flaget ud? Hvis du bruger creme baseret produkter, er et godt trick til at undgå, at din foundation kager, først at påføre produktet på bagsiden af din hånd. Dette gør det muligt at opvarme produktet, hvilket gør det mere flydende og derfor nemmere at blende og smelte ind i huden. Brug enten en makeupsvamp eller en blød børste til at samle produktet op fra hånden, og dup det på huden for at opnå en jævn finish.

 4. 4. ANVEND DEN RETTE FOUNDATION TIL DIN HUDTYPE

  Vil du gerne have et Instafilter-finish? Så er det et must at bruge den rette foundation til din hudtype. Hvis du har normal til fedtet hud, brug SuperStay 24H Hybrid Powder Foundation og Fit Me! Matte + Poreless Liquid Foundation er fantastisk til at absorbere overskydende olie og undgå, at makeuppen kager. Personer med tør hud bør vælge en fugtiggivende foundation, såsom Maybelline Fit Me, der sørger for, at huden er fugtet hele dagen! Luminous + Smooth Foundation. Sørg også for, at farven på din foundation er perfekt! Prøv vores Foundation Finder  for at finde den bedste farve og det bedste produkt til dig med kun få kliks.

 5. 5. FORBERED TIL SUCCES

  Det ultimative trick til at undgå, at din makeup kager, er, at bruge en makeupsvamp til påføring af din fikserende spray. Læg din makeup, som du normalt ville gøre, ved at bruge en presset pudder såsom Fit Me Matte + Poreless Powder til at udglatte synlige porer og regulere glans. Spray generøst med Lasting Fix Makeup Setting Spray på en makeupsvamp, og dup produktet på huden for at fiksere makeuppen og give det en fejlfri finish.