ANSIGTSMAKEUP 101

Hvad er ikke-komedogen makeup?

MAKEUP, DER IKKE TILSTOPPER PORERNE


Du er måske stødt på begrebet 'ikke-komedogen' på emballagen af makeup- eller hudplejeprodukter. Og måske er du i tvivl om, hvad det egentlig betyder. Måske har du endda søgt på det på nettet og er endt her, og læser nu den her tekst. Velkommen!

HVAD BETYDER IKKE-KOMEDOGEN?

Ordet 'komedogen' betyder en tilstoppet pore - med andre ord, en fremtidig bums. Produkter mærket 'ikke-komedogen' betyder, at produktets formel er udviklet, så den ikke skaber irritation og ikke udløser urenheder. Det er dog vigtigt at bemærke, at der ikke findes nogen standardkriterier for, hvornår et produkt mærkes som ikke-komedogen, så vær opmærksom på, at ikke alt, der er mærket ikke-komedogen er skabt ens. Hvis du er meget bekymret for udbrud og fedtet hud, skal du kigge efter produkter, der er oliefrie og ikke-komedogene. Og selvom det for det meste er foundation og concealer, der er ikke-komedogen, kan andre typer ansigtsmakeup, som for eksempel fikseringspudder og bronzer, også falde i den porevenlige kategori!

BEDSTE IKKE-KOMEDOGENE FOUNDATION: FIT ME FOUNDATION

Denne matterende foundation minimerer udseendet af porer, kontrollerer glans, skjuler rødme og ujævnheder, og fremstår naturlig imens. Testet af hudlæger og velegnet til sensitiv hud.


Fit Me products

BEDSTE IKKE-KOMEDOGENE CONCEALER: INSTANT ERASER CONCEALER

Denne ikoniske, superkoncentrerede concealer-formel lader din hud ånde, mens den øjeblikkeligt dækker mørke rande og fine linjer og giver øjenområdet et mere friskt udseende.


Produktvisning superstay concealer