Sådan opnår du et fejlfrit look

Hemmeligheden bag et blødt, mat makeuplook er Maybellines nyeste superhelt: Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation . Formlen er fantastisk til alle hudtyper og har en sved- og vandafvisende hybridformel, der glider let på huden og giver medium til fuld dækning i op til 24 timer*.
*Egenvurdering, 103 personer. Så uanset, om du gerne vil prøve en ny superresistent pudderfoundation, eller bare leder efter lidt tips og tricks til, hvordan du kan påføre pudderfoundation, er du kommet til det rette sted!
 1. TRIN #1 – FORBEREDELSE

  Ved brug af foundation er det et must, at du forbereder din hud, – og det er endnu vigtigere, når du bruger pudderfoundation. Når huden er renset og fugtet korrekt, vil denne pudderfoundation fra Maybelline sætte sig fast på huden og give langvarig medium til fuld dækning. Giv din fugtighedscreme et par minutter til at trænge ind, før du fortsætter til næste trin.

 2. TRIN #2 – CONCEALER

  I modsætning til flydende foundation, er det bedst at påføre concealer i øjenområdet og områder med urenheder, FØR du påfører Super Stay pudderfoundation. Påføring af store mængder concealer oven på din pudderfoundation, vil resultere i klumper og en ujævn finish. 


  Pro tip: Afslut din concealer med en transparent pudder for en endnu større airbrush-effekt.

 3. TRIN #3 – PÅFØR PUDDERFOUNDATION

  Nu til det øjeblik, du har ventet på: Hvordan man påfører pudderfoundation. Alt efter den ønskede finish, kan du anvende enten en pudderbørste eller en svamp. Gå efter svampeapplikatoren for en fyldigere dækning eller en børste for en finish som ser mere naturlig ud. Dup dit redskab i pudderet,
  – og bank det overskydende produkt af før du påfører foundationen på dit ansigt. Påfør ikke for meget produkt på én gang. Påfør det i stedet lidt efter lidt, og blend produktet ind i huden, indtil hele ansigtet er dækket. Brug derefter en mindre, blød børste, – eller hold dig til svampen, – og påfør lidt mere pudder på de mere problematiske områder for øget dækning og en perfekt finish. Afslut dit foundationlook ved at påføre en pudderbronzer og/eller blush. Undgå cremede produkter ovenpå pudderfoundation, da de vil få pudderet til at bevæge sig rundt og skabe en unaturlig finish.

 4. TRIN #4 – SETTING SPRAY

  Selvom det ikke er lige så nødvendigt som ved flydende foundations, er brug af en setting spray, som sprayes over ansigtet, en fantastisk måde at give dit look ekstra hold og skabe et dugfriskt udseende til en mat finish.