Alt du skal vide om Maybellines lipglosser

LIFTERGLOSS LIFTERPLUMP 650 650 v2


Når det kommer til kosmetik, kan det være en stor fordel at forstå, hvordan ingredienserne i de produkter, du bruger, rent faktisk virker. Derfor vil vi gerne fortælle dig mere om to af vores lipglosser – Lifter Gloss og den helt nye Lifter Plump. To produkter, der fremhæver læberne og som er udviklet til at give dem en fyldig effekt med et langvarigt resultat.

INGREDIENSER

Lifter Gloss: Maybelline Lifter Gloss fugter dine læber og giver dem en fyldig effekt. Lifter Gloss er blandet med hyaluronsyre, der tiltrækker og holder på vandet i dine læber. Når denne ingrediens bruges i lipgloss, sikrer den, at lipglossen føles komfortabel på læberne, er nærende og glider let og jævnt på.

Lifter Plump: Hvad indeholder volumengivende lipgloss? Denne lip plumper er designet med Lifter Plump-teknologi, en teknologi beriget med chili og 5% Maxi-Lip. Den virker ved at øge blodcirkulationen til læberne og fremme kollagensyntesen, så læberne fremstår mere voluminøse og er mere naturligt pigmenterede i længere tid. 

FINISHES

Lifter Gloss: Tilfører læberne fugt for at give dem en glattere overflade og fremhæve de naturlige konturer. Den klistrer ikke, og læberne fremstår fyldigere og mere løftede med høj glans.
  
Lifter Plump Denne volumengivende lipgloss fra Maybelline giver synligt glattere og fyldigere læber med et langvarigt resultat Læberne får en fyldig effekt og reducerer synligheden af læbelinjer. 

Vores lipgloss med volumengivende og løftende effekt kommer desuden med en XL-børste, der gør dem nemme at påføre i ét strøg.

NUANCER

Begge Maybellines Lifter Glosses findes i en række halvgennemsigtige og rige farvevariationer. Lifter Gloss fås i et omfattende udvalg af flere forskellige moderne nuancer, mens Lifter Plump lipgloss tilbyder et mere eksklusivt udvalg med 8 forskellige varianter. Uanset om du foretrækker en diskret, naturlig finish eller en kraftig statement-farve til læberne, er der noget for enhver smag og hudtone i dette brede, inkluderende udvalg.