Få looket: Røde ombre læber

Juletiden er det bedste tidspunkt for røde læber — selvom du måske ikke er 'røde læber'-typen.


Det som er så fantastisk med røde ombre-læber er, at de tager det klassiske look og giver det et nyt moderne twist ved at bruge to forskellige røde nuancer, en lys og en mørk. Den optiske illusion gør, at læberne ser ekstra fyldige og store ud, samtidig med, at den rødbrune nuance nedtoner 'dramaet' lidt og gør looket lettere at bære.

  1. SÅDAN SKABER DU RØDE OMBRE-LÆBER TRIN 1: START MED EN MØRK RØD NUANCE

    Tegn dine læber op med en flydende læbestift i en dyb rødbrun nuance. Udfyld også de ydre kanter af læberne med den samme farve, så kun midten af ​​læben er uden farve.

    Maybelline Superstay Vinyl Ink Matte Liquid Lipstick
  2. SÅDAN SKABER DU RØDE OMBRE-LÆBER TRIN 2: LÆG ET LAG MED KLAR RØD

    Brug en klassisk, kirsebærrød nuance for at fylde læbernes midte ud. Pas på ikke at dække over den mørkerøde farve, du brugte på yderkanterne af læberne. Derefter toner du forsigtigt ud mellem farverne for en fin og jævn overgang, så man ikke kan se, hvor den ene farve starter, og den anden stopper. Skab looket med vores langtidsholdbare Superstay Matte Ink flydende læbestift for et læbelook, der holder i op til 16 timer*. En rig og mat læbestift der kommer med en unik pileformede applikator for præcis applikation. Egenvurdering, 114 personer. Dine blændende røde ombre-læber forbliver perfekte hele aftenen - uden at der er brug for genopfriskning!

    Maybelline Superstay Vinyl Ink Matte Liquid Lipstick