Conscious Together

Vi introducerer Conscious Together, vores globale program for bæredygtighed.

FAQ

Vores ambition er at hjælpe med at finde måder at sikre, at genbrug er en realitet. Det er derfor, vi går sammen om at investere i at støtte udviklingen af genbrugsteknologier og -processer.

Vi er forpligtet til at skabe et gennemsigtigt forhold til vores forbruger, som starter med at dele vores fremskridt for at anerkende de skridt, vi tager på vores rejse mod at blive et mere bæredygtigt brand. Vi vil rapportere fremskridt med vores bæredygtighedsmål på årsbasis og give opdateringer på vores sociale og digitale kanaler.

Vores bæredygtighedsdata vil blive revideret af en uafhængig revisor for at sikre, at de er faktuelle og nøjagtige.

Maybelline NY er forpligtet til en kontinuerlig søgen efter ingredienser, der er fremskaffet på en bæredygtig og ansvarlig måde. Nogle af vores produkter bruger bæredygtigt fremstillet sheasmør, kakaosmør, risklidolie og sesamfrøolie.
 
Denne tilgang sikrer, at disse ingredienser kommer fra forsyningskæder, som respekterer biodiversiteten og hjælper med at begrænse deres miljøpåvirkning.
Biobaseret betyder, at de kommer fra vedvarende kilder såsom plantematerialer. Vi begynder at arbejde sammen med vores forsknings- og innovationsteams for at udnytte kraften i Green Science til formulering af højtydende vedvarende ingredienser ved hjælp af mere ansvarlige processer (f.eks. reduceret kulstofpåvirkning, spild og brug af opløsningsmidler) til transformation, ekstraktion eller fermentering .
 
Blandt Green Sciences praksis er omhyggelig dyrkning, transformation og formulering af ingredienser ved hjælp af praksis, der hjælper med at sænke det miljømæssige fodaftryk og minimere kemisk brug.
 
Denne tilgang sikrer, at disse ingredienser kommer fra forsyningskæder, som respekterer biodiversiteten og hjælper med at begrænse deres miljøpåvirkning.
Kemi er almindeligvis forbundet med ting, der er kunstige eller syntetiske. Denne forening styrker forudfattede ideer: kemikalier er skadelige, men naturligt er godt! Denne udtalelse er falsk. Sandheden er, at kemisk transformation af et materiale ofte muliggør bedre beherskelse af dets kvalitet og reproducerbarhed. I naturen kan kvaliteten af naturlige ingredienser variere efter blandt andet klimaet og det miljø, det er dyrket i.
 
Alle vores produkter, uanset om de er formuleret med syntetiske ingredienser, ingredienser med naturlig oprindelse eller på anden måde, er underlagt streng evaluering af deres sikkerhed under hensyntagen til brugsbetingelserne: brug, hyppighed og dosering af ingredienser.
 
Alle Maybellines produkter skal bestå en streng ekspertstyret evalueringsproces ledet af vores forsknings- og innovationsfaciliteter for at sikre overholdelse af vores sikkerhedsstandarder. Vi har et dybt kendskab til råvarer, herunder forståelse af deres kvalitet og oprindelse. Vi arbejder sammen med en række eksperter for grundigt at vurdere råvarer for at sikre deres sikker brug i færdige produkter. Dernæst udfører vi en række produkttolerancetest med specialiserede tredjepartslaboratorier og forskningscentre for at validere deres sikkerhed.
 
For at lære mere om, hvad der er i dine foretrukne Maybelline-produkter, kan du besøge INSIDE OUR PRODUCTS.
 
Blandt Green Sciences praksis er omhyggelig dyrkning, transformation og formulering af ingredienser ved hjælp af praksis, der hjælper med at sænke det miljømæssige fodaftryk og minimere brugen af kemikalier.
 
Denne tilgang sikrer, at disse ingredienser kommer fra forsyningskæder, som respekterer biodiversiteten og hjælper med at begrænse deres miljøpåvirkning.

Vi står sammen om det

Mød nogle af teamets medarbejdere, og hør dem beskrive, hvordan de hjælper os med at være Conscious Together.