SÅDAN SKABER DU RØDE OMBRE-LÆBER

ALL

Ferietiden er det bedste tidspunkt for røde læber - selvom du måske ikke er typen på røde læber. Det som er så fantastisk med røde ombre-læber er at de tager det klassiske look og giver det et nyt moderne twist ved at bruge to forskellige nuancer i rødt, en lys og en mørk. Den optiske illusion gør at læberne ser ekstra fyldige og store ud samtidig med at den rødbrune nuance nedtoner 'dramaet' lidt og gør looket lettere at bære.

 1. 1 beautymacrosuperstayombrelips

  SÅDAN SKABER DU RØDE OMBRE-LÆBER TRIN 1: START MED EN MØRK RØD NUANCE

  Tegn dine læber op med en flydende læbestift i en dyb rødbrun nuance. Udfyld også de ydre kanter af læberne med den samme farve, så kun midten af ​​læben er uden farve.

 2. 2 beautymacrosuperstaymatteinkpioneerholidaydmiimagenanocta

  SÅDAN SKABER DU RØDE OMBRE-LÆBER TRIN 2: LÆG ET LAG MED KLAR RØD

  Brug en klassisk kirsebærrød nuance for at fylde læbernes midte ud. Pas på ikke at dække over den mørkerøde farve du brugte på yderkanterne af læberne. Derefter toner du forsigtigt ud mellem farverne for en fin og jævn overgang så man ikke kan se hvor den ene farve starter og den anden stopper.

 3. beauty_macro_contoured_lips_1_holiday_dmi_image_na_no-cta

ØJENMAKEUP

Landing10
KØB NU
ØJENMAKEUP
KØB NU

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
KØB NU
Øyenbryn
KØB NU

ANSIGTSMAKEUP

Landing11
KØB NU
ANSIGTSMAKEUP
KØB NU

LÆBEMAKEUP

Landing12
KØB NU
LÆBEMAKEUP
KØB NU
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.