ALL

BATHSHEBA

BATHSHEBA er en 25-årig sangerinde og sangskriver, der helt fra sine tidlige teenageår har kanaliseret sine tanker og følelser ind i sin sangskrivning som en form for terapi og kreativt output. Dette har siden 2021 ført til adskillige musikudgivelser, hvor BATHSHEBA, med sin ægte tilgang og uforlignelige talent, er bestemt til at blive en stor popstjerne i Danmark og uden for landets grænser.

BATHSHEBAs sangtekster afspejler hendes opvækst i et udfordrende miljø, og følelser omkring emner som omsorgssvigt og længslen efter kærlighed. Både hendes musik, interviews og tilstedeværelse på sociale medier udskiller sig ved en ærlighed, som har vundet stor genklang blandt hendes publikum og fans. For BATHSHEBA selv er det ikke et valg, men en nødvendighed, at være både åben, ærlig og sårbar i sin musik og på sine egne kanaler. På sociale medier gør hun en dyd ud af at dele både det gode og det dårlige, og gøre opmærksom på vigtigheden af mental sundhed. Af samme årsag har BATHSHEBA valgt at takke ja til at være lokal ambassadør for Maybelline og Headspace’s kampagne ‘Brave Together’.
BRAVE TOGETHER-spokeperson- DK
Om samarbejdet siger BATHSHEBA selv:

  “Jeg har valgt at indgå dette samarbejde, fordi jeg altid har og altid vil synes, at mental sundhed er noget af det vigtigste, vi kan have fokus på - men samtidig også noget af det sværeste at tale om. I Brave Together-samarbejdet har jeg mulighed for at sætte fokus på, hvor vigtigt det er at sætte ord på sine følelser og række ud, når man har det svært. Jeg vil gerne bruge min stemme til at understrege, hvor vigtigt det er, at vi taler om mental sundhed i alle dets former. Jeg vil gerne hjælpe med at sprede budskabet om, at man ikke er alene, selvom man måske godt kan føle det nogle gange, og at man ikke er til besvær, hvis man rækker ud til en organisation som Headspace eller en ven for at få hjælp.” 
BRAVE TOGETHER-spokeperson- DK 2
BATHSHEBA udgiver d. 6. oktober singlen ‘Cry’ – en sang, der blev til i en mørk periode i starten af 2023. En periode i hendes liv, hvor hun følte sig modløs i en sådan grad at hun havde tanker om hvorvidt det hun nu lavede overhovedet var det rigtige.

BATHSHEBA husker tilbage på den uge, hvor hun skrev ’Cry:

Jeg husker tydeligt den uge, hvor vi skrev ‘Cry’ tilbage i februar i år. Jeg skulle være i studiet fra mandag til fredag, men mandag eftermiddag endte jeg med at bryde helt sammen, så jeg var nødt til at tage hjem. Jeg var et så mørkt sted mentalt at jeg ikke kunne trække mig selv ud af det. Det endte med at jeg måtte aflyse de næste par dage i studiet (og jeg aflyser ALDRIG sessions) – fordi jeg var så ked af det. Jeg følte at alt jeg forsøgte at lave var dårligt. Når jeg ser tilbage på det nu, lyder det så dumt – men i øjeblikket føltes det så virkeligt.”

Den kommende single bevidner om en kvinde og sangerinde, der tager sig selv med i alt hvad hun foretager sig. Som artist synger hun om de sårbare følelser på en måde, så folk, fans, og publikum kan relatere og føle sig set. BATHSHEBA er på en musikalsk rejse, der bliver mere spændende for hvert skridt hun tager.


Om samarbejdet med Maybelline og Headspace, fortæller BATHSHEBA:

“Jeg håber inderligt at jeg kan hjælpe nogle der måske selv går og døjer lidt med at have det svært mentalt, med at få rakt ud efter hjælp. Jeg vil så gerne have at man husker på at det ikke er et tabu eller til besvær at spørge om hjælp når man har det skidt. Jeg håber, at jeg bare kan være med til at skubbe nogen i den rigtige retning - for det er så hårdt at gå rundt og føle sig alene og ikke god nok.”
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.