MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_264_1400x540px (1)

Maybelline New York præsenterer nyt 2024 nordisk ansigt: Den svenske popsensation Zara Larsson

Stockholm, 7. april 2024 - Maybelline New York, det ikoniske makeupbrand som er elsket for sine innovationer og inklusivitet, er begejstret for at kunne annoncere partnerskabet med det svenske popfænomen Zara Larsson, som er udnævnt som brandets nordiske ansigt for 2024.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S01_164_1400x540px (1)
Zara Larsson undskylder ikke for sig selv, og hendes enestående stjernedrys og fængslende tilstedeværelse, kombineret med hendes brændende passion for at udtrykke sig selv, er det perfekte match med Maybellines mission om at fejre individualitet og omfavne dristig frygtløshed. Med hendes magnetiske, dybtfølte og autentiske optrædener, har Larsson tryllebundet publikum over hele verden og er det perfekt match med Maybelline.
240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S02_178
"Der er ingen tvivl om at Zara er en af de største og mest indflydelsesrige popikoner i vores tid. Hun udtrykker femininitet og en skarp attitude, hvilket gør hende til det perfekte match med Maybelline New York, som står for dristig selvudfoldelse og selvtillid gennem makeup. Hun er en inspiration for sin generation, og vi er ekstremt stolte af at hun bliver en del af Mabelline-familien", siger Ioanna Christopoulou, General Manager L’Oréal Nordics CPD.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_361_375x562px
For Larsson, føles partnerskabet med Maybelline som et naturligt match. I løbet af året, vil kunstneren stå i spidsen for udvalgte Maybelline-kampagner. ”Makeup og musik har altid haft et tæt partnerskab - det er en måde at udtrykke sig selv på", siger hun. "Jeg håber at det [partnerskabet] vil hjælpe få folk til at kunne vise de bedste udgaver af sig selv frem". Hendes yndlingsprodukt fra Maybelline? “Jeg elsker den nye Build-A-Brow og Instant Eraser concealer. Min første mascara var den klassiske lyserøde og den grønne Great Lash, og den virker stadig!"
Som kunstner, har makeup været en del af Larssons liv siden barndommen. "Jeg føler at jeg langsomt blev introduceret til det når jeg skulle på scenen," mindes hun. "Da jeg gik i skole, plejede vi at have danseshows og teatermakeup. Det skulle være et ansigt fyldt med ekstremt tyk foundation i klumper, kraftige bryn, vipper og røde læber. Jeg var nok 11 eller 12". I dag fungerer makeup som en måde at booste kreativitet og selvtillid, især nu når hun er startet på Europa-turen for hendes meget ventede seneste album, Venus, som kom på gaden tidligere i år. "På scenen, er det absolut nødvendigt! Det er lige meget hvor kraftige dine ansigtstræk er eller hvor tykke dine bryn er, det kan ikke ses på scenen. Det er også sjovt at tilføje farver og glimmer for fange lyset," siger Larsson. ”Til hverdag, kan jeg godt lide at føle mig som en frisk version af mig selv for at snyde folk til at tro at jeg har haft en god nats søvn."
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_361_1400x540px (1)
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.