Forlæng følelsen af endeløse sommernætter

Hold sommeren i live med denne ultimative duo fra Maybelline New York, der giver masser af glød. NYE Sunkisser Blush og Superstay Skin Tint Foundation giver dig langvarig glød med solkyssede kinder, der stråler af varme. Glow Duo er sommer på flaske.

Nye Sunkisser Blush

For en naturlig solkysset glød. En flydende blush, der er nem at påføre. Den passer perfekt til forskellige hudtoner, er nem at blende ud og giver din hud en frisk og fugtet følelse. Holder i op til 20 timer*. 6 nuancer, beriget med E-vitamin og en formel, der smelter på huden. *Selvvurdering, n = 150

Få mere at vide

Superstay Skin Tint Foundation

Fundamentet for en strålende sommer. En perfekt, let foundation, der giver en strålende og naturlig finish. Formlen er beriget med C-vitamin, og huden føles fugtet efter anvendelsen. Produktet er testet under dermatologisk kontrol og er velegnet til alle hudtyper. *Forbrugertest

Få mere at vide

Makeup til begyndere. Guiden, der giver dig et strålende resultat.

Makeup handler i høj grad om personlighed. Naturligvis spiller ting som øjenform, øjenfarve og knoglestruktur en rolle, men frem for alt skal makeup være sjovt. Det, du kan lide, skal du gøre. Men der er et par tips og tricks til dig, der ønsker at skabe en makeup, der giver et udseende med glød og følelse friskt.

 1. Strålende tip 1. Forbered huden

  Strålende tip 1. Forbered huden Det er vigtigt at forberede huden ordentligt, inden du påfører din makeup for at opnå maksimal effekt. Dette gøres ved at rense den og gerne eksfoliere huden nænsomt - det vil sige fjerne døde hudceller for at forbedre hudens overflade. En god ansigtsrens anbefales til grundig rengøring af huden. Afslut din rengøringsrutine med en fugtighedscreme.

 2. Strålende tip 2. Påføring

  Start med at påføre Superstay Skin Tint Foundation som base på huden. For at varme formlen op er det en god idé at komme et par dråber af produktet på bagsiden afhånden. Dette hjælper foundationen med lettere at blende ud på huden. Formlen lysner og giver en naturlig dækning.

 3. Strålende tip 3: Tilføj varme og glød

  Tilføj varme og glød Næste trin er at påføre Sunkisser Blush for ekstra varme og glød. Påfør små prikker af produktet på huden og massér det ind for at opnå ekstra glød. Hvis du ønsker at skabe et solnedgangsinspireret look, kan du bruge flere nuancer af produktet for at få et rødmende udseende.

 4. Strålende tip 4. Led efter makeup, der elsker din hud

  Strålende tip 4. Led efter makeup, der elsker din hud Det er enkelt. Din hud stråler, når den er godt plejet. En af de vigtigste ting for at passe på din hud er at tilføre fugt. Dette gælder for alle hudtyper. Fra tør, normal og fedtet hud til hud med tendens til akne. Det er også her, hudvenlig makeup kommer ind i billedet. Derudover skal du lade din stil og smag afgøre, hvilke farvevalg og kombinationer der passer til dig.

Udskriften for denne video er ikke tilgængelig. Hvis du har brug for flere oplysninger om dette indhold, kan du kontakte os via [email protected]