ALL

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM BLUSH & BRONZERS?

Den forskønnende effekt af hvad en varm farve på kinderne kan give er øjeblikkelig og uforlignelig. Helt seriøst. Det kan være en blush eller en bronzer, enten i gele- eller pudderform. Når du finder din rette formel og nuance er det bare om at glæde sig. Blush og bronzer, eller solpudder som det også kaldes, giver begge ansigtet karakter og en varm glød. Men det er to forskellige produkter.

Blushen er rosa, koral eller ferskenfarvet og skal efterligne den naturlige, rosa-agtige rødmen på kinderne som du får efter en power walk eller yogatime (eller når du taler med din flamme!) Bronzer er mere bronzefarvet og giver en solkysset effekt på huden som efter en dag eller to på stranden.

FIT ME BLUSH_0186 (1)

KAN MAN BRUGE BLUSH & BRONZER SAMMEN?

Der er ikke nogle faste regler for hvornår og hvordan de skal bruges. Blush regnes for et produkt som kan anvendes hver dag som en del af din daglige makeup-rutine. Bronzer er mere sæsonbetonet og kan bruges for at varme vinterblege hudtoner op eller fremhæve sommergløden. De kan bruges sammen eller hver for sig. Det er helt op til dig!
product-laydown-face-studio-city-bronzer-EU-1 (1)

HVORDAN PÅFØRER MAN BLUSH?

Når du skal påføre en pudder-blush, som Fit Me Blush, skal du altid påføre blushen direkte på æblekinderne —du ved, der hvor de voksne kunne lide at knibe dig da du var barn. Det er der blodet naturligt stiger til når du træner eller bliver ophidset. Nogen anvender også farven op langs kindbenet for at give ekstra dybde.
MBLTrendsTipsBlushBronzer Difference10880x1080v1

HVORDAN PÅFØRER MAN BRONZER?

Påfør bronzer på de områder i ansigtet hvor solen normalt rammer naturligt - kinder, næse, pande, kæbeparti og hals. Det er lettest at bruge bronzer i en let pudderformel som City Bronzer, da den kan anvendes i hele ansigtet. Brug en stor og blød pudderbørste for et naturligt og perfekt resultat.

ØJENMAKEUP

Landing10
KØB NU
ØJENMAKEUP
KØB NU

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
KØB NU
Øyenbryn
KØB NU

ANSIGTSMAKEUP

Landing11
KØB NU
ANSIGTSMAKEUP
KØB NU

LÆBEMAKEUP

Landing12
KØB NU
LÆBEMAKEUP
KØB NU
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.